Veilig daten

Op AlleenstaandeOuders.com willen wij onze leden graag een veilige date-omgeving bieden. Alle profielen, teksten en foto's worden handmatig gecontroleerd, zo krijgen nepprofielen geen kans.

Deze tips helpen je op weg naar een veilige (online) date:

  • Deel niet snel en te veel persoonlijke informatie of gegevens. Via onze chat kan je veilig gesprekken voeren zonder meteen je telefoonnummer uit te wisselen. Ga verstandig om met je privégegevens. Geef niet direct je adres, achternaam of andere contactgegevens.

  • Vertrouw op je gevoel en gebruik je verstand. Heb je geen goed gevoel bij een profiel, iemands oprechtheid of toon van een bericht, dan kun je beter stoppen met het gesprek. Ook heb je de mogelijkheid om een profiel te rapporteren of te blokkeren.

  • Deel geen financiële informatie en maak nooit geld over. Helaas zijn er ook mensen op het internet die als doel hebben anderen financieel op te lichten. Laat je niet verleiden door middel van een smoes of een zielig verhaal.

  • Laat je niet weglokken uit onze beschermde omgeving van AlleenstaandeOuders.com. Oplichters kunnen proberen jou uit de beschermde omgeving van onze datingsite te halen door voor te stellen via andere kanalen te willen communiceren, denk aan Facebook of via e-mail. Wees hier alert op. Als datingsite kunnen wij jou dan niet meer waarschuwen als wij erachter komen dat het profiel nep is.
Schrijf je gratis in
Minimaal 1 hoofdletter Minimaal 1 kleine letter Minimaal 1 cijfer
Minimaal 1 speciaal karakter Minimaal 8 tekens lang
De algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de cookiebepalingen zijn van toepassing.